vineri, 19 aprilie, 2024

Schimbari la plata pensiilor: cum isi vor putea lua pensionarii banii de acum inainte! Anuntul facut de Guvern, toata lumea e vizata

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dancila a facut un anunt important referitor la plata pensiilor.

Primul ministru a declarat ca in guvern se stie situatia intarzierii la plata pensiilor: incasarea lor se face in perioada 9 – 28 ale fiecarei luni, fara ca pensionarul sa stie data exacta in care isi va primi banii.

Viorica Dancila a adaugat ca executivul doreste ca aceste intarzieri sa nu mai existe. Astfel, incepand cu luna iulie, plata pensiilor va fi facuta pana in data de 15 ale lunii:

"O alta problema in discutia din saptamana aceasta a fost cea referitoare la plata pensiilor. Am avut judete in care s-au inregistrat intarzieri la plata pensiilor. Noi stim ca pensionarii isi planifica pensia de la o luna la alta si nu putem accepta sa avem intarzieri in ceea ce priveste plata pensiilor.

"Stim ca plata pensiilor se facea in perioada 9-28 ale lunii, 28-30, 31 dupa caz, plata pensiei se facea la ghiseu. Noi vrem sa inlaturam aceste intarzieri si am hotarat ca plata pensiei pana la 15 ale lunii in curs, in fiecare luna incepand din luna iulie", a anuntat la inceputul sedintei Executivului premierul Viorica Dancila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img