vineri, 29 martie, 2024

Scorpionii simt ca bat pasul pe loc! Ce spune horoscopul zilei de 26 aprilie pentru fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 26 aprilie 2018. Scorpionii au impresia ca azi vor bate pasul pe loc, in timp ce nativii din zodia Capricorn isi vor consuma energia cu tot felul de nimicuri.

Citeste horoscopul zilei pentru zodia ta!

Horoscop Berbec pentru 26 aprilie 2018

Visezi sa detii puterea absoluta, dar nu te imbata cu apa rece! Nu tot ce ti se pare tie ca e de succes, chiar este, ca atare fii mai realist cand iti propui un scop maret.

Cantareste-ti bine fortele, ca nu cumva sa ti se para doar ca detii toate resursele si, cand vei da piept cu marea provocare, sa descoperi ca a fost doar o impresie falsa.

E bine sa ai maxima incredere in tine insuti, asa este, dar nu te privi intr-o aura infailibila, invincibila, de super-erou: om esti si tu, cu limitele tale deci poti face si tu erori. Iluzia puterii e cel mai periculos lucru caruia ii poti pica victima. Vezi exact cat poti, ce poti, pentru a nu alerga dupa o himera pe care n-o poti atinge.

Horoscop Taur pentru 26 aprilie 2018

Tu esti reprezentantul de seama al luptei pentru justitie si vei imbraca haina de judecator, gata sa scoti la iveala adevarul gol-golut. Desi ai multi adversari combativi, intuitia ta iti spune ca lupta lor nu e corecta, ca se folosesc de mijloace neadecvate situatiei de fata si, inainte de a duce mai departe acest conflict, cauta sa le descoperi adevaratele intentii.

Capacitatea ta de a sapa dupa adevar se va solda cu un succes deplin in fata rivalilor, deci nu te lasa pana nu obtii victoria cu orice pret, cu atat mai mult ca tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveala si va plati.

Horoscop Gemeni pentru 26 aprilie 2018

Trebuie sa ai multa rabdare pana ce proiectul la care iti aduci acum contributia sa ajunga la nivelul sperat. E o ascensiune lenta, dar solida, pentru ca te bazezi pe fapte concrete, pe date si cifre, pe instrumente de lucru si toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mandru.

E o constructie lenta, de lunga durata, dar ai convingerea ca totul inainteaza in ritmul cel mai bun catre niste rezultate demne de lauda. Ai incredere deplina in ceea ce te asteapta la final, deci nu sari peste etape si nici nu pretinde rezultate imediate. Incetul cu-ncetul se face otetul!

Horoscop Rac pentru 26 aprilie 2018

Reusita proiectelor incepute depinde mult de tovarasii pe care ii atragi alaturi de tine pentru acelasi scop.

Trebuie sa fii foarte atent la colaboratori, pentru ca ai tendinta de a aduna oameni pesimisti, negativisti, care ti-ar putea pune doar bete in roate la orice pas, si degeaba ai tu chef de actiune si elan, daca ceilalti te trag inapoi ca o ghiulea prinsa de picior.

Selecteaza cu mai multa exigenta colegii pe care sa te bazezi, pentru ca nu poti face treaba buna cu cei care se plang intruna sau spun nu la orice hop.

Horoscop Leu pentru 26 aprilie 2018

Se stie ca esti un perfectionist prin definitie, dar azi aceasta manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta sa atingi succesul. Nu te lasi pana ce un anumit proiect nu iese ca la carte si depui toate eforturile pentru desavarsire. Ai motive sa fii mandru de ceea ce iese azi din mainile tale, pentru ca nu poate fi decat ceva ce merita calificativ maxim.

Iesi in fata si prezinta-ti opera, pentru ca merita sa fie admirata, merita sa se scrie si sa se vorbeasca despre asta in termeni elogiosi! Lasa modestia la o parte si, la nevoie, lauda-te si singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merita!

Horoscop Fecioara pentru 26 aprilie 2018

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toata aprecierea, pentru ca pe parcurs vei acumula noi si noi informatii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viata. Calatoria in care ai pornit e o scoala a vietii si fiecare etapa mai pune o caramida la cel care vei deveni candva.

Ca e un curs de specializare, ca e o perioada de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunostinte care te va propulsa mai apoi in pozitia de maestru! Trage tare, invata, munceste, pentru ca e o ascensiune lenta.

Horoscop Balanta pentru 26 aprilie 2018

Parca ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ti displace deloc sa stai acasa, mai ales daca ai tot felul de treburi de rezolvat intre peretii locuintei tale. Preocuparea ta numarul unu se indreapta spre confortul tau domestic, incat nu ar fi de mirare sa intorci toata casa pe dos ca sa rearanjezi totul.

O curatenie generala ar suna excelent la dorinta ta de a schimba mediul in care traiesti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare in alta casa, in alt decor. Se resimte un aer proaspat, confortabil si tihnit: e o placere sa te bucuri de mediul tau casnic.

Horoscop Scorpion pentru 26 aprilie 2018

Azi ai impresia ca bati pasul pe loc si nimic nu inainteaza. Daca nu observi nici un fel de progres, mai bine ia o pauza pe toate planurile facand… nimic! Uneori e greu chiar si sa faci nimic, dar daca reusesti sa te rupi de orice stres si sa folosesti acest ragaz ca o mica vacanta de odihna, vei avea numai de castigat.

Nu te crampona de un hop, daca vezi ca nu-l poti trece momentan, ci rupe-te de motivul de enervare si bucura-te ca ai parte de aceasta pauza. Astfel iti recapeti fortele pentru un nou inceput, imediat dupa ce se ridica obstacolele.

Horoscop Sagetator pentru 26 aprilie 2018

Esti foarte darnic si dispus sa treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit si bine faci, pentru ca asa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasa sa evoluezi.

Iertarea ta poate fi legata de orice. De exemplu de imprumuturi in bani acordate cuiva, mai demult, incat ai fi in stare chiar sa stergi complet datoria din memorie si sa accepti faptul ca celalalt trece prin momente dificile si nu are cum sa dea inapoi ce i-ai dat.

Unii au comis erori fata de tine, dar ierti, te eliberezi si uiti, fara a duce dupa tine un balast emotional negativ care nu mai ajuta la nimic.

Horoscop Capricorn pentru 26 aprilie 2018

Azi iti consumi energia pe fleacuri, dar iti place, deoarece e o atmosfera relaxanta in care nu ti se cere nimic complicat sau dificil. Ai o multime de lucruri marunte de facut, chestiuni banale de week-end, dar suna bine pentru ca reusesti sa stergi o multime de sarcini dintr-un foc.

Poate te apuci sa faci curat prin hartii, prin cutii, prin sertare, sau aduci corespondenta lunii la zi, sau descoperi activitati perfecte pentru o zi de odihna care merita atentie, ca atare inchei ziua cu un sentiment placut, relaxant, cum ca ai reusit sa mai scapi de o serie de maruntisuri de care trebuia, odata si-odata, sa te ocupi.

Horoscop Varsator pentru 26 aprilie 2018

Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investit multa speranta si iubire. Simti ca a fi ceva pe placul tau, ceva care iti va incanta simturile si-ti va mangaia inima, tocmai de aceea abia astepti sa ajungi mai repede acolo.

Te simti ca inaintea primei intalniri cu cel care ti-a cucerit inima si e normal sa ai emotii imense, tocmai pentru ca ai asteptari deosebite de la acel eveniment special. Depui pasiune si energie pozitiva in acest moment capital si esti convins ca va iesi exact asa cum doresti!

Horoscop Pesti pentru 26 aprilie 2018

Mediul in care altadata te simteai foarte bine, in care comunicai extrem de usor si unde erai primit cu bratele deschise, dintr-o data nu mai e la fel de prietenos.

Parca ai fi printre straini, nu printre prieteni sau rude, pentru ca ai senzatia ca la tot ce le spui, ei resping orice parere, contrazic permanent si refuza ideile tale.

Incearca sa-i intelegi tu pe ei, pentru ca fiecare are toanele sale, si de data aceasta cel care trebuie sa dea dovada de toleranta esti tu. Nu lua refuzurile lor drept un atac la persoana, pentru ca intentiile lor nu sunt negative, ci e doar o pasa proasta care-i face sa fie atat de ostili. Dar le trece repede!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img