sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scrisoare scrisa de Sorina, fetita din Baia de Arama: “Eu nu imi doresc decat sa raman cu mami, tati, surioara mea. Nu vreau sa plec in America”

Distribuie:

Publicat:

Cazul Sorinei, fata care a fost luata cu mascatii din Baia de Arama, a ingrozit toata Romania. Pe de o parte parintii adoptivi spun ca au tot dreptul sa fie alaturi de fiica lor, iar asistenti maternali vor sa o recupereze.

In aceasta seara, la Antena 3, a fost prezentata o scrisoare pe care Sorina a scris-o si tata-l acesteia a facut-o publica.

„Maine, pe 25 aprilie, este ziua mea. Fac opt ani, iar eu nu imi doresc decat sa raman cu mami, tati, surioara mea si fratii mei mai mari

Nu vreau sa plec in America. Eu vreau sa fiu audiata de autoritatile statului roman. Sunt mare si stiu ce imi doresc” a scris Sorina. 

Mircea Badea – „E destul de putin probabil ca un copil de opt ani sa scrie din capul lui „vreau sa fiu audiata de autoritatile statului roman. E foarte greu de crezut, dar nici nu mi se pare foarte relevanta aceasta scrisoare pentru ca Instanta deja a decis. Uneori copiii pot sa aleaga si ce nu e bine pentru ei”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img