joi, 25 aprilie, 2024

SE CAUTA CHIRIAS. DAR NU DIN BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Cine isi doreste sa castige cativa banuti in plus are posibilitatea sa participe la licitatia ce va fi organizata de Directia Pietelor Barlad. Conducerea institutiei scoate la “ mezat” barul din cadrul cinematografului “ Victoria”.       

                                         
Inca de la inceput, parcurgand conditiile de adjudecare o firma locala  amatoare de acest bussines nu are nicio sansa. Concret, la licitatie se inscriu persoanele juridice care au ca obiect de activitate si comercializarea produselor specifice barului (codul CAEN 5630) si care au mai desfasurat astfel de activitati in cadrul unui cinematograf timp de minimum doi ani. Cum la Barlad nu exista decat un astfel de spatiu si care abia acum e scos la licitatie, sansele de a indeplini aceasta conditie de societatile barladene sunt minime, poate chiar zero.       

                                                              
Potrivit caietului de sarcini , incinta poate fi inchiriata  timp de trei ani,  avand posibilitatea de prelungire anuala a contractului. Eventualele  lucrari de reparatii, revizii, igienizare, dezinsectie si deratizare se vor  realiza pe cheltuiala chiriasului. Pretul de pornire a licitatiei pentru inchirierea spatiului, inclusiv utilitatile, este de 2.500 de lei/luna, iar pasul este de 10%. Pentru a putea participa, se va achita o taxa de 30 de lei, la care se va adauga o garantie de 840 de lei, precum si costul caietului de sarcini, adica alti 25 de lei. Comisia de licitatie va fi numita de conducerea DAPPC Barlad, iar licitatia va avea loc la „Centrul multimedia si spatiul expozitional amenajat in Cinematograful “Victoria” Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img