News Flash:

Se cauta director pentru Casa de Cultura "Al.Giugaru" Husi

18 Februarie 2016
2066 Vizualizari | 1 Comentarii
Primaria Municipiului Husi de care apartine de altfel Casa de Cultura"Alexandru Giugaru", organizeaza un concurs de proiecte de management pentru unitate.

Cei care vor sa opteze pentru functia de conducere isi pot depune dosarele pana in data de 14 martie, orele 16.00, la sediul primariei.

Pe data de 15 martie are loc selectia dosarelor iar in intervalul 16 martie-4 aprilie, prima etapa a analizei proiectelor de management. Cea de a doua etapa cuprinde intervalul 5-14 aprilie.

Pentru fiecare dintre etape, notele obtinute vor fi afisate in cursul celei de a doua zi.

“In 24 de ore de la expirarea termenului in care pot fi depuse contestatii sau, dupa caz, de la data solutionarii acestora, rezultatul final al concursului, lista nominala a candidatilor si alte informatii sunt aduse la cunostinta publica prin grija secretarului comisiei”, au declarat reprezentantii Primariei Husi.

Directorul interimar al Casei de Cultura, la aceasta ora, este domnul Gica Leon.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

marcela  | #4366
Posibilitate foarte buna de va imbunatati veniturile!!!!
Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Este nevoie de rabdare, perseverenta si multa incredere in sine.
Cautam persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:marceladumitrasc@yahoo.es
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023039 (s)