sâmbătă, 20 aprilie, 2024

SE CAUTA “ PURTATOR DE VORBE” LA PRIMARIA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Daca sunteti in cautarea unui loc caldut si din care, puteti iesi usor la pensie , acum este momentul! Primaria Barlad are nevoie de un purtator de cuvant , consilier clasa I, grad profesional principal. Asa cum va aduceti aminte jobul respectiv a fost scos “ la mezat” si in luna Martie dar conditiile de participare erau restrictive favorizand singurul candidat care s-a inscris. Hilar a fost ca pretendentul nu a mai participat la examen. Soarta!     

Solicitantii  trebuie sa fie absolventi de studii universitare de licenta absolvite cu diploma, adica studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, sa fie rezistenti la stres si sa aiba o vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum cinci ani. Sa nu fi fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea, sa nu fi fost destituiti dintr-o functie publica sau sa le fi incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii sapte ani si nici sa fi desfasurat activitate de politie politica.                                                                    
Proba scrisa va avea loc pe 5 decembrie, de la ora 10, la Primaria Barlad, urmand ca interviul sa fie programat in cel mult cinci zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img