sâmbătă, 20 aprilie, 2024

SE CAUTA SPECIALIST LA PRIMARIA BARLAD!

Distribuie:

Publicat:

Cine mai doreste, cine mai pofteste un loc in administratia publica locala acum e momentul. Corneliu Dascalu  a renuntat la postul de sef al biroului Cadastru Imobiliar- Edilitar, Banca de Date si Registrul Agricol Barlad .

 Amatorii trebuie sa cunoasca faptul  ca se pot inscrie la concurs numai daca nu au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea. De asemenea, nu trebuie sa fi fost destituiti dintr-o functie publica sau sa le fi incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii sapte ani si nici sa fi desfasurat activitate de politie politica.

In ceea ce priveste conditiile specifice, candidatii trebuie sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul stiinte ingineresti. Totodata, li se cere sa aiba si studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei. Nu in ultimul rand, candidatii trebuie sa aiba vechime in munca de minimum doi ani in specialitatea necesara ocuparii functiei si sa stie sa lucreze pe calculator.

Proba scrisa a concursului va avea loc pe 18 septembrie, de la ora 10, la sediul primariei, urmand ca interviul sa fie programat in cel mult cinci zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img