marți, 16 aprilie, 2024

Se cere demisia lui RAED ARAFAT

Distribuie:

Publicat:

Situatia planorului disparut de sase zile starneste noi nemultumiri la adresa sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Societatea Europeana pentru Justitie (SEJ) solicita demisia acestuia pentru proasta gestionare a cautarilor in cazul planorului prabusit in Bucegi.

SEJ Romania considera ca autoritatile din Romania au gestionat defectuos cautarile in cazul pilotului Mircea Craciun, la aproape o saptamana de la momentul disparitiei sale.

„Aceasta «operatiune de salvare» este o rusine pentru statul roman, relevand o situatie comparabila cu tarile subdezvoltate. Nu vorbim despre cautarea unei mingi de fotbal prin padure, ci de un planor de dimensiuni considerabile care lasa urme. Solicitam demisia de urgenta a domnului Raed Arafat din functia de sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta si stabilirea unui plan concret de cautare, nu este si in niciun caz nu era timp pentru aceasta debandada pe bani publici: nu ne jucam de-a salvarea”, afirma George Velcea, presedintele Societatii Europene pentru Justitie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img