marți, 16 aprilie, 2024

Se construieste o noua autostrada! Luni se va face receptia

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Transporturilor a primit unda verde de la Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) si de la Inginerul Independent pentru receptia a 15 kilometri din lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva, care ar putea avea loc luni, 6 februarie. Aceasta sectiune urmeaza sa fie deschisa circulatiei dupa finalizarea auditului de siguranta rutiera.

Citeste si: DEZVALUIRILE care CUTREMURA ROMANIA. Firma condusa de Clotilde Armand INCASEAZA DEGEABA O SUMA COLOSALA de la statul roman

Autostrada Lugoj-Deva ar putea inainta cu inca 15 kilometri, acest sector de drum avand receptia lucrarilor cel mai probabil luni. Inspectoratul in Constructii si-a dat acordul.

Receptia pentru cei 15 kilometri dintre nodurile Dumbrava si Margina ale autostrazii Lugoj-Deva ar putea fi efectuata luni, potrivit reprezentantilor Asociatiei Pro Infrastructura (API), care citeaza doua surse din domeniu.

“Se pare ca luni, 6 februarie, va fi receptia pentru Dumbrava – Margina. Revenim pe weekend cu o confirmare finala. Nu avem informatii in acest moment despre data deschiderii”, au spus reprezentantii API, citati de economica.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img