vineri, 19 aprilie, 2024

Se schimba planurile lui Iohannis la Casa Alba. Va iesi in fata lumii impreuna cu Donald Trump

Distribuie:

Publicat:

O schimbare de ultima ora in programul presedintelui Iohannis in SUA. Desi initial se anuntase ca, dupa intalnire cu Trump, presedintele Romaniei va sustine o declaratie de presa la ambasada, pana la urma Iohannis si omologul sau american vor sustine o declaratie comuna de presa la Casa Alba. Declaratia va fi sustinuta la ora locala 14.45, 21.45 ora Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri, la Washington, cu omologul sau american, Donald Trump, si cu secretarul de stat american Rex Tillerson. Potrivit agendei, presedintele Iohannis se va intalni vineri, la Departamentul de stat, cu secretarul de stat Rex Tillerson, iar apoi va fi primit la Casa Alba de omologul sau american, Donald Trump, cu care va avea convorbiri tete-a-tete si oficiale.

Seful statului, Klaus Iohannis, a declarat miercuri ca intalnirea pe care o va avea vineri cu presedintele SUA, Donald Trump, va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania, dar si asupra comunitatii romanesti din Statele Unite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img