vineri, 19 aprilie, 2024

Se solicita EXPULZAREA de URGENTA a lui Hans Klemm

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dur dupa ce Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a afirmat, referindu-se la propunerile de modificare a legilor justitiei, ca SUA au luat la cunostinta de acestea cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar si ca statul de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic si independent. Plesoianu cere expulzarea ambasadorului Hans Klemm de urgenta.

„Date fiind ingerintele repetate in treburile interne ale tarii mele, solicit expulzarea de urgenta a ambasadorului Hans Klemm. Daca suntem cu adevarat un stat independent si suveran, daca ne respectam Constitutia si pe noi insine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador in activitatea parlamentara si guvernamentala, precum si in politica romaneasca in ansamblul ei. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, asa cum nu e, in general, treaba niciunui ambasador cum anume hotaram noi sa ne construim propriul cadru legislativ!

In comunicatul Ambasadei SUA scrie asa: „Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar”. 

…Ce anume va „ingrijoreaza”, domnule Klemm? Faptul ca vrem sa avem un stat de drept adevarat si nu un PASALAC AL PROCURORILOR? Faptul ca vrem sa punem ordine in haosul judiciar controlat pe care l-ati sustinut frenetic pentru ca v-a servit anumite interese? In calitate de deputat al poporul roman, ales pe lista unui partid care a obtinut un scor zdrobitor in luna decembrie, va spun RASPICAT ca NU am de gand sa tolerez atitudinea asta de GUVERNATOR DE COLONIE, atitudine pe care ati afisat-o din prima secunda a mandatului de ambasador SUA la Bucuresti!

Ambasadorul SUA la Bucuresti, domnul Hans Klemm, a jignit in mult prea multe randuri poporul roman! Cu un tupeu INIMAGINABIL, v-ati permis sa CERTATI POPORUL ROMAN pentru optiunile sale electorale! Dupa alegerile locale de anul trecut, cu un tupeu de vataf care li se adreseaza sclavilor sai, ati spus asa: „Votantii romani au vorbit. Au ales candidatul care le-a placut cel mai mult. Este greu sa inteleg modul in care ei au gandit (…) Cred ca se transmite un mesaj periculos catre SUA, catre partenerii internationali ai Romaniei si catre cetatenii romani cand politicieni care au fost, in acest caz, investigati, judecati si apoi condamnati la inchisoare sunt alesi primari”. 

…Va spun ceva cazurile Mircia Gutau sau Lia Olguta Vasilescu, „Excelenta” voastra?

…Dar nu v-ati oprit. Inainte de alegerile parlamentare, ati #INSISTAT: „Eu incurajez partidele politice sa selecteze candidati care nu sunt acuzati de acte de coruptie si, de asemenea, incurajez romanii sa nu voteze candidati care au fost acuzati de coruptie”. 

…Insa, DIN NOU, poporul roman majoritar nu a achiesat la discursul dumneavoastra SECURISTOID, care nu are nicio legatura cu valorile democratiei americane!

…Sa mai amintesc faptul ca v-ati declarat #INSPIRAT de protestele manipulate si controlate care au dus la daramarea unui guvern legitim? Hans Klemm, Guvernatorul Coloniei „Romanica”: „Aici, in Romania, anul trecut, la inceputul lunii noiembrie, cu doar cateva luni in urma, am fost martor unor lucruri de care cred ca Martin Luther King Jr ar fi fost foarte mandru. Zeci de mii de oameni s-au adunat in toata tara in mod pasnic pentru a cere schimbarea, asa cum ne invata mostenirea lui Martin Luther King Jr sa facem. Am fost impresionat indeosebi de pasiunea tinerilor care isi doresc un viitor mai bun, unul in care statul de drept triumfa si lupta impotriva coruptiei este regula. Sper ca acei protestatari si alti oameni vor marsalui din nou catre sectiile de votare atunci cand va sosi momentul sa-si exercite puterea suprema, votul, pentru a alege persoane care vor fi lideri responsabili ai acestei natiuni si conducatori ai cetatenilor sai. Cred ca Romania a facut recent un pas imens catre un viitor extraordinar si, desi nu putem vedea ce se afla inainte, am deplina incredere in cetatenii acestei marete tari in acest an electoral si in dorinta lor de a avea un guvern care sa-i slujeasca bine”.
…Cu alte cuvinte, ati aplaudat si INCURAJAT protestele care au dat jos un guvern cu larga sustinere populara. Apoi, ati indemnat PE FATA la vot impotriva partidului care guverna legitim. …Nu il mai citati pe Martin Luther King! Sunteti exemplificarea perfecta a categoriei de #MANIPULATORI si #INSTIGATORI cu care a avut de luptat Martin Luther King toata viata sa!
…Evident, nici asta iarna nu ati inteles sa va comportati ca un diplomat decent. Intr-un nou exces de zel tipic pentru un #COLONIALIST aflat in misiune, ati grait astfel: „Am fost la Universitatea ‘Babes-Bolyai’ unde am discutat despre evenimentele din Romania, despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie, despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie si, din fericire, despre decizia ulterioara a Guvernului de a retrage acea legislatie”.

…Dar despre „raspunsul extraordinar al romanilor” care au VOTAT MASIV impotriva NOII SECURITATI pe care o sustineti clipa de clipa ce anume aveti de zis, domnule GUVERNATOR? Daca tineti neaparat sa determinati acest popor sa va deteste, va anunt ca sunteti pe drumul cel bun si pe banda de mare viteza! …Nu suntem sclavii nimanui, sa va intre bine in cap acest lucru!

Pentru toate acestea si pentru multe alte afirmatii, pozitionari si atitudini de STAPAN DE COLONIE, solicit EXPULZAREA DE URGENTA a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America sa inceapa sa ne trateze cu RESPECT REAL!

…Iar daca ministrul de Externe si premierul nu iau imediat masurile care se impun, inseamna ca accepta tacit statutul de COLONIE ADMINISTRATA DE PESTE OCEAN!”, scrie Plesoianu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img