marți, 19 martie, 2024

Seara de vis pentru Romania la Europenele de haltere: Am castigat patru medalii, una de aur!

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Sincraian a castigat, joi, medalia de aur la smuls si argintul la aruncat si la total, la categoria 85 de kilograme, iar Gheorghii Cernei s-a clasat pe locul trei la total, la Campionatele Europene de haltere din Norvegia.

Potrivit iwf.net, Sincraian a ocupat primul loc la smuls, cu 169 kg, in timp ce Cernei a fost al patrulea, cu 165 kg, conform News.ro.

La aruncat, a castigat medalia de aur ucraineanul Oleksandr Pieliesenko, cu 204 kg. Sincraian a terminat al doilea, cu 202 kg, iar Cernei pe locul cinci, cu 193 kg.

Pieliesenko a fost castigatorul si la total, cu 372 kg. Cu un total de 371 kg, Sincraian s-a clasat al doilea, iar Cernei a incheiat pe pozitia a treia a podiumului, cu 358 kg.

Sportivii din Romania au mai castigat la actuala editie a Campionatelor Europene de haltere 11 medalii: Cristina Iovu – aur la aruncat si total si bronz la smuls la 53 de kilograme, Monica Suneta Csengeri – aur la smuls si bronz la total la 48 kg, Irina Lepsa – argint la aruncat si la total la 58 kilograme, Ilie Constantin Ciotoiu – bronz la total la 56 kg si Dumitru Captari – bronz la smuls, aruncat si total la 77 kg.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img