vineri, 19 aprilie, 2024

Sebastian Bodu considera ca Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul mortal provocat de Mario: „Imi pare rau ca nu am apucat sa il trimit in puscarie si pe asta. Poate as fi salvat o viata”

Distribuie:

Publicat:

Amicii fostului sef al Fiscului au aflat ca Sebastian Bodu considera ca Gino Iorgulescu e vinovat.

E clar ca Sebastian Bodu considera ca Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul rutier provocat de fiul acestuia, Mario, in urma caruia a murit un om. “Beizadeaua Mario Iorgulescu a fost depistat ca fiind drogat cu cocaina si mort de beat (1,96g/mie) la momentul cand, cu peste 240 km/h, a intrat cu bolidul sau pe contrasens. Credeti ca tac'so, Gino Iorgulescu, are vreo remuscare? Imi pare rau ca nu am apucat sa il trimit in puscarie si pe asta. Poate as fi salvat o viata.”, a postat Bodu.

Sebastian Bodu considera ca Gino Iorgulescu e vinovat. Fostul sef al Fiscului a jucat un rol important in „Dosarul transferurilor” 

Fostul sef al Fiscului a jucat un rol important in orchestrarea „Dosarului transferurilor”, in urma caruia mai multi oameni din fotbal au primit ani grei de inchisoare. Bodu lasa sa se inteleaga ca si Gino Iorgulescu, actualul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, ar fi avut o implicare care sa ii aduca o condamnare. 

Sebastian Bodu considera ca Gino Iorgulescu e vinovat. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai functioneaza cum trebuie 

Nu mai e un secret ca Sebastian Bodu considera ca Gino Iorgulescu e vinovat. Intre timp, situatia lui Mario, care e internat la spitalul Elias, s-a agravat. Presa a relatat ca rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai functioneaza cum trebuie, iar medicii au decis ca trebuie sa fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui sa poata fi ajutati in mod artificial. Rinichii lui Mario au incetat sa mai lupte, iar cadrele medicale au decis ca este nevoie de dializa pentru ca tanarul sa fie tinut in viata. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img