sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sebastian de la Romanii au Talent, se automutileaza in centrul municipiului Husi – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Scene parca desprinse dintr-un film horror in centrul orasului Husi, in care protagonistul principal este nimeni altul decat vesnicul participant la Romanii au Talent, Sebastian.

Problemele psihice par ca au pus stapanire pe Sebastian, cel care in video-ul prezentat mai jos striga in gura mare "Excavatorule, ma omori!", se automutileaza dandu-si cu o piatra de nenumarate ori in cap si se tavaleste pe jos ca si cand ar fi posedat de vreo ceva.

Imbracat la costum asa cum i-a obisnuit pe toti cei care il cunosc, Sebastian pare desprins de realitate si duce o lupta cu el, dar si cu cineva care ar vrea sa-i faca rau insa care se pare ca nu exista.

Barbatul era insotit de concubina sa care avea in brate bebelusul lor, dar si de mama acesteia, cele doua incercand pret de cateva minute bune sa il linisteasca insa fara succes.

Dupa cum reiese si din imagini, una dintre femei ii toarna chiar si o sticla de suc pe fata si in cap, in speranta ca acesta isi va reveni, insa degeaba.

Sebastian, asezat in fund pe trotuar, continua sa urle si sa se automutileze, spre ingrozirea trecatorilor si a cetatenilor iesiti la balcoane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img