vineri, 19 aprilie, 2024

Sebastian Ghita ar trebui protejat de statul roman! Este vital ca omul de afaceri sa prezinte toate dovezile pe care le are!

Distribuie:

Publicat:

Toate dezvaluirile facute de Sebastian Ghita in ultimele saptamani au produs un veritabil seism in Romania. Omul de afaceri prahovean a facut dezvaluiri care au dovedit fara echivoc ca unele institutii de forta din Romania sunt conduse de ofiteri acoperiti ai unui serviciu strain. “Puterea lui Coldea asupra colegilor si asupra celorlalte institutii vine din relatiile de exclusivitate pe care le are cu Kovesi. Amandoi sunt, de fapt, ofiteri ai unui serviciu secret strain. Serviciu secret al unei tari partenere Romaniei, dar totusi un serviciu secret. E motivul pentru care Coldea obliga SRI sa o ajute pe Kovesi cu plagiatul, cu CNATDCU, cu comisiile, cu orice pentru ca Kovesi sa ramana în functie. Este foarte simplu sa se verifice si petrecerea de la Sinaia. A fost la Vila SRI din Sinaia. Au vazut si sunt martori soferii, ospatarii, lautarii si în episoadele viitoare veti vedea si filmuletul”, a declarat Sebastian Ghita în a opta înregistrare facuta publica de Romania TV.

Devine tot mai clar pentru toata lumea ca Sebastian Ghita este un pion extrem de important in lupta pentru aflarea adevarului despre modul oneros in care sunt conduse institutiile din Romania. In aceste conditii, Sebastian Ghita ar trebui protejat de statul roman! Este vital ca omul de afaceri sa prezinte toate dovezile pe care le are! Urmand modelul american (daca tot se vorbeste in aceste zile ca DNA sau SRI executa ordine venite de peste Ocean), ar trebui ca Sebastian Ghita sa intre intr-un program de protectie a martorilor. Institutiile romanesti ar trebui sa-i ofere protectie totala lui Ghita si omul de afaceri prahovean sa poata prezenta toate dovezile pe care le are, dovezi care au cutremurat Romania.

Iata ca in doar cateva saptamani, datorita dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, romanii au putut afla ca fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a fost santajat de Florian Coldea sa o puna pe Laura Codruta Kovesi, sefa la DNA (altfel vizita lui Ponta in Statele Unite ale Americii ar fi fost anulata). Doar datorita lui Sebastian Ghita, au putut afla romanii ca unele institutii de forta din tara sunt conduse de ofiteri acoperiti ai unui serviciu strain. Tot omul de afaceri prahovean este cel care a dezvaluit faptul ca Florian Coldea a mers in concedii de lux cu el, pe banii lui. Sebastian Ghita a facut lumina si in cazul plagiatului sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Acelasi om, urmarit international, a devoalat mecanismul prin care binomul SRI – DNA au bagat la puscarie patroni de televiziune ca Dan Voiculescu sau Sorin Ovidiu Vantu.

Acestea sunt doar cateva dintre dezvaluirile incendiare facute pana acum de Sebastian Ghita, in doar 2 saptamani. Este limpede ca omul de afaceri ploiestean stie mult mai multe lucruri. Tocmai de aceea, institutiile romanesti ar trebui sa-i acorde protectie totala lui Sebastian Ghita! Interesul suprem al romanilor este sa afle adevarul despre ce s-a intamplat in tara in ultimul deceniu. Iar Sebastian Ghita poate fi folosit pentru a afla toate aceste informatii despre toti cei care se fac vinovati de tradare de tara. Pentru multi denuntatori, DNA sau sistemul juridic din Romania a oferit protectie, pedepse preferentiale si garantii clare (cazul lui Dinu Pescariu este de notorietate, fostul tenismen ramanand chiar si cu spaga din dosarul Microsoft), iar acest sistem trebuie aplicat si in cazul lui Sebastian Ghita! Omului de afaceri ii trebuie oferita protectie maxima si garantii ferme ca poate ramane in libertate si poate prezenta absolut toate dovezile despre cei care au tradat Romania in ultimii ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img