vineri, 29 martie, 2024

Sebastian Ghita: “Binomul” Coldea – Kovesi îl are “prizonier” pe presedintele Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Fostul deputat Sebastian Ghita dezvaluie legatura stransa pe care a avut-o cu generalul SRI Florian Coldea. Sebastian Ghita a aratat la RomaniaTV ca a fost in februarie 2010 inaintea congresului PSD intr-o vacanta exotica cu Florian Coldea.

“Poate va intrebati de ce am facut toate aceste dezvaluiri si de ce am avut curajul sa spun ceea ce cred eu ca s-a stricat in Romania in ultimii ani si cine sunt cei care in opinia mea sunt vinovati. Am facut-o pentru ca deja lucrurile avanseaza galopant spre un fel de teroare careia nimeni nu-i va mai putea rezista.

In ultima aparitie v-am prezentat mai multe date despre relatiile cu Coldea si Kovesi. Am sa ma concentrez pe legatura cu Florian Coldea. La inceputul lui 2010 in debutul lunii februarie am fost impreuna cu familiile in Seychelles, doar noi. Era inainte de congresul PSD si am hotarat sa mergem intr-o vacanta, int-o insula exotica. Am stat impreuna si se poate verifica usor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o intamplare am gasit acasa pliantul de la hotel. Am stat 10 zile si imi aduc aminte ca il rugam sa-l ajute pe Ponta sa castige alegerile PSD, insa Coldea imi spunea ca Basescu nu-l vrea pe Ponta.  Diaconescu, Geoana, oricine, dar sa nu ajunga Ponta la PSD a fost mesajul.

Dan Andronic de la EVZ poate sa confirme ca ne-am intersectat la intoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorba la imbarcare in avion si cu mine si cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic si desi avea bilet la business s-a dus la clasa economic. Ii era  frica sa nu afle Basescu cu cine a fost in excursie”, a aratat la Romania TV Sebastian Ggita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img