miercuri, 27 martie, 2024

Sebastian Iacob Moga este noul director general al Loteriei Romane

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Iacob Moga este noul director general al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A., începând din data de 10.01.2020, fiind numit în această funcţie în ședința Consiliului de Administrație de astazi, 09.01.2020.

Principala misiune a Companiei Naționale „Loteria Română” S.A. este de a-și exploata la maxim activitățile, astfel încât veniturile să crească în fiecare an, în vederea susținerii politicilor guvernamentale de finanțare a unor obiective de interes național.

Pentru punerea în aplicare a unei strategii coerente, eficiente și responsabile, s-a considerat ca fiind necesară numirea unui director general care să fie familiarizat cu planurile și activitățile companiei, a unui lider cu experiență, dar care să vină cu o nouă viziune în vederea îmbunătățirii întregului sistem intern de management.

Sebastian Iacob Moga îndeplinește cu succes toate aceste cerințe, având o vastă experiență de manager în cadrul Loteriei Române. Încă din anul 2005 a ocupat mai multe poziții de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operațiunilor de managament și marketing. În ultimii ani a deținut funcția de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj.

„Consider că experiența avută în teritoriu, privind dezvoltarea rețelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii companii, că sunt soluții pentru o creștere a veniturilor din exploatare, precum și pentru o creștere a vizibilității în piața jocurilor de noroc. Sunt destule măsuri care pot fi aplicate, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al companiei, acela de a contribui la finanțarea obiectivelor de interes național.” –a declarat Sebastian-Iacob Moga, noul director general al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A.

Principalele obiective dispuse de către Consiliul de Administrație pentru noul director general vizează eficientizarea rețelei proprii de vânzare și întocmirea unui plan de măsuri în vederea implementării platformei online de vânzare a produselor loto.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img