sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Secretele de frumusete ale marilor dive

Distribuie:

Publicat:

Frumusetea unei femei vine natural, insa pentru a o evidentia cu adevarat, o femeie trebuie sa invete sa se ingrijeasca si sa isi formeze un ritual pe care sa il respecte cu strictete in fiecare zi. Nu e indeajuns sa cumperi cateva creme pe care sa le folosesti cand iti amintesti, trebuie sa te obisnuiesti sa le folosesti zlinic si sa te folosesti de trucuri de frumusete care intr-adevar te ajuta si au capacitatea de a ascunde si vindeca defectele.

 Iata cateva dintre aceste trucuri: Pentru a curata cu adevarat pielea nasului, infasoara un prosop in jurul degetelui, inmoaie-l in apa cu sapun sau intr-un exfoliant si maseaza nasul cu miscari circulare /  Pentru a ajuta circulatia si a inlatura pielea moarta, maseaza o data la 4 zile buzele cu o periuta de dinti / Cea mai veche si mai eficienta metoda de a curata pielea este uleiul, mai ales pentru pielea matura. Aplica ulei de floarea soarelui sau de migdale pe fata, gat si decolteu, inclusiv pe pleoape. Lasa-l sa-si faca efectul un minut si apoi sterge-te cu un prosop din bumbac / Pentru a mentine pielea din jurul maxilarului libera de cosuri, prinde pielea de pe maxilar si trage de ea spre loburile urechilor. Acolo este o glanda limfatica ocupata cu filtrarea toxinelor / Crapaturile din pielea buzelor apar si din cauza salivei. Rezista dorintei de a linge buzele, deoarece nu faci altceva decat sa le usuci si mai tare. 

In ce priveste ochii: Ai grja cand indepartezi machiajul sa nu tragi prea tare de pielea din jurul ochilor, deoarece poate duce la aparitia ridurilor premature / Pentru a avea ochii curati si stralucitori, aplica pe pleope bucati de bumbac inmuiate in lapte in fiecare dimineata / Nu folosi niciodata un toner pe ochi. Spala ochii cu putin apa, pentru a invigora circulatia / Sa nu cazi in capcana de a folosi o crema super hidratanta pentru ochi. Nu va face decat sa duca la infalamatia pielii delicate din jurul ochilor, care va absoarbe apa din crema / Pentru a imblanzi ochii umflati, inmoaie plicuri de ceai negru in apa calda si aplica-le pe pleoape 15 minute.

La fel cum te ingrijesti de fata, trebuie sa te ingrijesti si de gat si de decolteu. Foloseste un cleanser atat seara cat si dimineata. Aplica o crema puternic hidratanta pe gat si decolteu seara si combina cu o crema cu SPF in timpul zilei. Pielea de pe gat si decolteu este foarte sensibila la soare. Crema de migdale este cea mai buna pentru hidratarea pielii sensibile de pe gat si decolteu. Maseaza cu miscari circulare, astfel incat sa se elibereze toxinele din piele si sa devina mai ferma. Cercurile decolorate de pe gat apar cand stam prea mult aplecate. Pentru a le evita, aminteste-ti, mai ales cand stai in soare, sa stai dreapta pentru ca pielea de gat sa fie intinsa.

Aplica o crema de maini de fiecare data cand acestea au intrat in contact cu apa si inainte de culcare. Cremele pe baza de glicerina sunt cele mai bune, sunt mai putin grase si hidrateaza pielea corect. Daca simti muschii bratelor obositi, foloseste ulei de masline sau de migdale pentru un masaj al muschilor, de jos in sus, dupa baie sau inainte de culcare, timp de 3 minute. Daca parul tau si-a pierdut din stralucire si este lipsit de volum, aplica ulei de cocos si piaptana-l usor cu un pieptene, de la radacina la varfuri. Lasa aceasta masca pana dimineata, clateste bine cu apa calduta. Pentru a trata matreata, amesteca un galbenus de ou cu o lingura de suc de lime si cateva picaturi de camfor si aplica pe scalp. Lasa 10 minute, astfel vei reintroduce proteina lipsa in piele. Clateste bine cu apa calduta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img