marți, 19 martie, 2024

Secretul relatiei perfecte dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. “Toate sunt magie si poveste”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au o relatie perfecta, iar multi se intreaba cum este posibil ca o relatie sa reziste atat de bine si frumos dupa atatia ani.
.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt doua persoane care stiu ca relatia lor continua sa mearga doar daca exista iubire si comunicare. Cei doi se completeaza unul pe celalalt, iar lucrurile merg excelent intre ei. In plus, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf reusesc sa aiba o relatie perfecta datorita faptului ca se apreciaza mult si pun accentul pe momentele romantice despre care impresara a si vorbit intr-un mesaj public, povestind cum mentine armonia din cuplul ei cu fostul antrenor stelist.

"Barbatul care te priveste de parca esti a opta minune a lumii. De arca toate sunt magie si poveste, cand esti alaturi de el. Barbatul care iubeste intalnirile cu tine langa semineu, imbracati, insa impletindu-va nu doar trupurile, ci si sufletul. Iar cel mai important lucru in aceasta noapte sunt discutiile voastre de suflet", este mesajul prin care Anamaria Prodan dezvaluie cum reuseste sa aiba o relatie atat de frumoasa cu tatal baietelului ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img