joi, 25 aprilie, 2024

Sectia de Jandarmi Husi si Politia de Frontiera, in actiune comuna: vezi rezultatele – FOTO

Distribuie:

Publicat:

@ Bunuri in valoare de 5.269 lei, fara documente justificative, descoperite de politistii de frontiera

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni, in cadrul unei actiuni comune cu jandarmi din cadrul Sectiei de Jandarmi Husi, au descoperit si confiscat bunuri destinate comercializarii, pentru care transportatorii nu au putut prezenta documente de provenienta si transport.

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni impreuna cu jandarmi din cadrul Sectiei de Jandarmi Husi au executat o actiune comuna in zona de responsabilitate.

Astfel, in cadrul actiunii desfasurate, pe raza localitatii Gusitei, judetul Vaslui, a fost oprita pentru control o autoutilitara marca Peugeot condusa de cetateanul roman Ciprian V., in varsta de 30 de ani si o autoutilitara marca Dacia condusa de cetateanul roman Ion S., in varsta de 68 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehiculelor, politistii de frontiera au descoperit diferite bunuri destinate comercializarii (produse de imbracaminte si incaltaminte, dar si obiecte de uz casnic), pentru care cele doua persoane nu au putut prezenta documente de provenienta si transport.

Pentru bunurile transportate fara documente justificative, cele doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 1.500 lei, iar bunurile in valoare totala de 5.269 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img