vineri, 19 aprilie, 2024

Sedinta cu scantei la Primaria Husi. Orgolii mai presus de cetateni

Distribuie:

Publicat:

Astazi, 7 octombrie, la ora 08:00, s-a convocat la Primaria Husi o sedinta extraordinara pentru a se discuta cateva subiecte de maxima importanta, pe ordinea de zi fiind propuse  5 puncte de lucru. La inceputul intrunirii s-a ales presedintele de sedinta, in persoana noului consilier local, IOACHIM IOAN(PNL), fiind propus de catre colega sa de partid, doamna Nicoleta ROTARIU.

Intr-o maniera civilizata a fost discutat si aprobat subiectul  2 de pe ordinea de zi, referitor la aprobarea creditelor de angajament pentru actiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Husi, pentru perioada 2015-2016-pentru obiectivul “Reparatii si extindere retea de canalizare strada SARA”.

Consilierul (PNL)Liviu IACOB a incercat pe tot parcursul sedintei sa “dirijeze” votul dupa bunul sau plac, dorind sa lase impresia ca se poate impune in fata consilierilor liberali prezenti la sedinta. Ba mai mult, acesta adresandu-i chiar cateva directive amenintatoare colegului sau de partid Ion Iacob:

“ Tu sa nu votezi la proiectul cu stadionul, ca stiu din surse sigure ca iti este dedicata lucrarea, stiu sigur”, afirma Liviu Iacob.

Pret de 45 de minute s-au dezbatut (CERTAT) consilierii municipiului Husi, platiti din taxele si impozitele  husenilor, si care au fost trimisi in acel loc tot de cetateni pentru a le rezolva problemele si sa se ocupe de buna funtionare a municipiului.Toate acestea din vina consilierului PNL Liviu Iacob, care a taraganat discutia care in final nu a dus la nimic constructiv, proiectul privind reabilitatea “Stadionul Municipal” Husi, nefiind aprobat.

De la sedinta extraordinara a lipsit edilul Ioan Ciupilan, acesta fiind plecat din localitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img