vineri, 29 martie, 2024

Sedinta de bilant a activitatii IJJ Vaslui in 2016

Distribuie:

Publicat:

Prefectul judetului Vaslui, Isabel BOGDAN, si subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la sedinta de bilant a activitatii Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Vaslui in anul 2016. La intalnire au mai participat presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, si reprezentanti ai Inspectoratului de Politie al judetului Vaslui si ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui.

In cuvantul sau, prefectul Isabel BOGDAN a tinut sa evidentieze sprijinul oferit in ziua alegerilor locale si in perioada cu coduri de ninsoare, viscol si ger, felicitandu-i pe jandarmi pentru rezultatele obtinute pe parcursul anului trecut.

”Vreau sa evidentiez doua momente foarte importante din activitatea jandarmilor pe care le-am trait alaturi de acestia: primul se refera la perioada cu CODURI (galben de ninsori si viscol si portocaliu de ger), cand am reusit, impreuna cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, sa gestionam foarte bine aceasta perioada, iar al doilea moment este legat de buna desfasurare a alegerilor parlamentare de la 11 decembrie 2016, cand in judetul Vaslui nu a existat nici un incident major.

 Uitandu-ma la rezultatele dumneavoastra, actiunile organizate de catre Inspectoratul Judetean de Jandarmi, in perioada analizata, s-au desfasurat in conditii foarte bune, uneori chiar ireprosabil.

 Suntem constienti ca toate acestea presupun un efort constant si intens, si, dupa cum stiti, rezultatele bune va responsabilizeaza si mai mult.

Fiecare dintre dumneavoastra reprezinta un garant al ordinii constitutionale si am incredere ca, ori de cate ori va aflati in mijlocul evenimentelor, veti asigura linistea comunitatilor cu onoare si devotament.
 
Ati dovedit ca sunteti o forta credibila in slujba semenilor si v-ati asigurat un loc de frunte intre institutiile care se bucura de increderea populatiei, iar noi, cetatenii judetului Vaslui, va multumim pentru acest lucru.

Imi exprim convingerea ca, si in anul 2017, veti ramane aceiasi parteneri de nadejde si ca veti depasi cu succes provocarile ce va asteapta”, a precizat prefectul Isabel BOGDAN.

Si subprefectul Mircea GOLOGAN a tinut sa evidentieze activitatea IJJ, felicitandu-i pentru rezultatele obtinute pe parcursul anului 2016.

Anul trecut, IJJ Vaslui a executat 1.823 de misiuni de asigurare a ordinii publice, in care au fost angrenati 5.666 de jandarmi. Dintre acestea, 59 de misiuni au fost la manifestari de protest, 464 la manifestari culturale, religioase si vizite oficiale, iar 308 misiuni au fost la diferite competitii sportive.

 De asemenea, in 2016 au fost asigurate ordinea si linistea publica premergator si pe timpul desfasurarii alegerilor locale si parlamentare, in total fiind consemnate 746 de misiuni specifice.

O importanta deosebita a fost acordata de Jandarmerie unitatilor de invatamant, unde, in colaborare cu Institutia Prefectului-judetul Vaslui si Inspectoratul Scolar Judetean, s-au purtat discutii cu directorii pe tema prevenirii faptelor antisociale, fiind organizate 1.785 de patrule si 80 de actiuni punctuale.

In perioada evaluata s-au mai executat 636 misiuni in cooperare cu alte institutii, cele mai multe cu Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui (223 de actiuni).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img