marți, 19 martie, 2024

Sedinta de CL la HUSI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In aceste momente, la Primaria Husi, se desfasoara sedinta extraordinara a Consiliului Local Husi. La chemarea primarului Ioan Ciupilan, au raspuns un numar de 15  consilieri locali. Pe ordinea de zi au fost prezentate proiecte.

Primul proiect de pe ordinea de zi se refera la desemnarea reprezentantilor Consiliului Local al Municipiului Husi in Comisiile de concurs, constituite in vederea organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct la unitatile de invatamant preuniversitar de stat din municipiul Husi – initiator primarul municipiului Husi.

Al doilea proiect se refera la o modificare a statutului de functii al personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Husi -initiator primarul municipiului Husi.

Proiectul cu numarul 3 pe ordinea de zi se refera la aprobarea prelungirii contractului de finantare nr.968/2010 pentru proiectul “Regenerarea Municipiului Husi prin Modernizarea Spatiilor Publice Urbane”, Axa prioritara 1 – Sprijinirea durabila a oraselor – Centre urbane Domeniul Major de interventie 1.1 -Planuri Integrate de dezvoltare urbana, si a cheltuielilor estimate legate de acesta – initiator primarul municipiului Husi.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi, dar si cel mai important, se refera la proiectul de hotarare privind aprobarea prelungirii contractului de finantare nr.5011/2015 pentru proiectul “Asigurarea unui proces educational competitiv prin creare Campus Colegiul National Cuza Voda Husi (SMIS 53607), Axa prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul major de interventie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua, si a cheltuielilor estimate legate de acesta – initiator primarul municipiului Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img