miercuri, 27 martie, 2024

Sedinta ordinara a ATOP VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Astazi, 17 martie, a avut loc sedinta ordinara a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Vaslui.

Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Vaslui este un organism cu rol consultativ, fara personalitate juridica, care este constituit si functioneaza pe langa Consiliul Judetean Vaslui si care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 si H.G. nr. 787/2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a autoritatii teritoriale de ordine publica, in scopul asigurarii bunei desfasurari si sporirii eficientei serviciului politienesc din unitatea administrativ – teritoriala in care functioneaza.

In cadrul sedintei, reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui au prezentat aspecte referitoare la misiunile pe care le desfasoara, participand in cooperare cu Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui, la realizarea climatului de ordine si siguranta publica in zona de responsabilitate.

Au fost prezentate aspecte referitoare la activitatile preventiv-educative desfasurate la nivelul inspectoratului, proiectele derulate impreuna cu autoritatile publice locale, prin care s-a urmarit transmiterea indemnului de a urma o cariera de jandarm, dar si constientizarea societatii civile ca prin astfel de actiuni se urmareste informarea acesteia la drepturile si libertatile cetatenesti.

Intalnirile din cadrul A.T.O.P. sunt organizate pentru reprezentarea si promovarea intereselor comunitatii pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img