marți, 19 martie, 2024

Sefa lui Dan Petrescu, la prima “iesire” dupa ce “Bursucul” a fost umilit in primul meci la Guizhou! Cum a reactionat

Distribuie:

Publicat:

Dan Petrescu a pierdut primul meci la care a stat pe banca chinezilor de la Guizhou Hengfeng. Echipa "Bursucului" a fost învinsă cu 4-0 de Guangzhou Evergrande, iar şefa clubului, Wen Xiaoting, a reacţionat şi şi-a arătat sprijinul pentru echipă în momentul greu. Petrescu are o şefă în varstă de doar 28 de ani la Guizhou.
 

Wen Xiaoting şi-a pus toată încrederea în Dan Petrescu şi în jucătorii săi că pot scoate echipa din încurcătură. Mai mult, patroana de la Guizhou spune că e gata să facă "orice" pentru a salva echipa de la retrogradarea în liga a doua din China.

"Vom apela la orice este necesar pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare şi să rămână în sezonul următor în prima ligă. Situaţia nu este foarte optimistă, dar am încredere în antrenorul nostru", a spus Wen Xiaoting, într-o conferinţă de presă.

Chinezii îi oferă lui Petrescu 5 milioane de euro pe an în speranţa că acesta va reuşi să salveze echipa de la retrogradare. Totuşi, ei i-au promis că-l vor păstra la echipă şi în cazul în care va retrograda în liga a doua. După 12 etape scurse din campionatul primei ligi din China, Guizhou se află pe ultimul loc în clasament, cu doar patru puncte.

sursa: prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img