joi, 25 aprilie, 2024

Seful Corpului de Control al Premierului, a demisionat

Distribuie:

Publicat:

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a demisionat. Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a comentat pe Facebook modul in care s-au comportant institutiile statului din punct de vedere al comunicarii in cazul cutremurului de sambata noaptea, afirmand ca nu si-au facut treaba corespunzator, la fel ca si posturile de televiziune, care difuzau reluari.

“Concluzia preliminara: institutiile statului roman au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur. Mass-media si mai ales televiziunile sunt odioase: ore intregi nici macar nu au oferit vreo informatie elementara despre cutremur si nu au linistit oamenii”, a scris Valentin Mircea, pe Facebook, , la scurt timp dupa producerea cutremurului.

Valentin Mircea spune ca televiziunile au continuat apoi cu “bazaconii” in timpul zilei, fara sa ofere informatii relevante despre cutremur. “Televiziunile asa-zise de stiri traiesc din teama si cultiva si propaga teama, exact ca dictaturile de oriunde din lumea asta”, a continuat el, adaugand ca mass-media are obligatia de a informa populatia, mai ales in situatii de urgenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img