vineri, 19 aprilie, 2024

Selena Gomez isi va lansa propria linie de produse cosmetice

Distribuie:

Publicat:

Cantareata si actrita americana Selena Gomez isi va lansa propria linie de cosmetice, ea propunand clientilor in special produse pentru ingrijirea parului, a pielii si de machiaj. Potrivit site-ului WWD, cantareata si-a inscris numele la Oficiul american de brevete si marci comerciale pe 11 iulie cu scopul de a dezvolta propria linie de produse de frumusete. 

Ea va lansa parfumuri, produse de machiaj, de ingrijire a pielii, de par, sapunuri, creme hidratante si uleiuri esentiale. Artista a lansat in 2011, in colaborare cu marca Adrenalina, un parfum care-i poarta numele. Ea merge pe urmele colegelor de scena Rihanna, care detine marca de succes Fenty Beauty, si Lady Gaga, ale carei produse Haus Laboratoires vor fi puse in vanzare de la toamna. 

Selena Gomez a devenit celebra inca din adolescenta, cand a jucat in perioada 2007-2012 in serialul ”Wizards of Waverly Place”, difuzat de Disney Channel. La sfarsitul lunii august 2016, a anuntat ca isi va lua o pauza in cariera pe termen nedefinit, pentru a-si reveni dupa o perioada dificila, marcata de atacuri de panica si depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticata in 2014. Artista a anulat, de asemenea, jumatate din turneul ei ”Stars Dance”, in 2014, dupa acel diagnostic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img