joi, 25 aprilie, 2024

Semnificatii numerologice 2019. Cum va fi 2019 pentru tine in functie de anul personal

Distribuie:

Publicat:

Semnificatii numerologice 2019. Anul 2019 este consierat anul schimbarilor. Acesta sta sub semnul cifrei 3, un numar cu semnificatii majore. Iata ce va insemna anul 2019 pentru tine si cum iti caculezi anul personal, in functie de data nasterii. 

Semnificatii numerologice 2019. 2019 sta sub cifra 3 

Cand aduni toate numerele in 2019 (2 + 0 + 1 + 9 = 12; 1 + 2 = 3), rezulta an cu vibratie 3, un numar profund creativ in numerologie. Este numarul care defineste iubitorii de frumos si de arta : cantareti, actori, muzicieni si visatori. Acesta va fi un an in care vom vedea multe filme bune, ascultam muzica excelenta, apar carti noi deosebite.

Numarul 3 este un numar vibrant si energic, un an al schimbarilor bruste. Trebuie sa incercati sa traiti in acest moment, inconjurati-va cu cei dragi si distrati-va. In acest an veti auzi multe glume bune, va veti distra.

De asemenea, daca aveti un talent ascuns, in 2019 este vremea sa il scoateti la iveala, deoarece este un an de mare expresie creativa. De asemenea, 2019 va fi un an al comunicarilor, asadar, daca va propuneti studiul unei limbi straine, acum este momentul. 

Este un an in care vom cunoaste oameni noi, ne vom face relatii noi, ne vom reinventa total.

Semnificatii numerologie 2019. Cum iti calculezi anul personal
Fiecare dintre noi are un numar personal, extrem de important in numerologie. Acesta se adauga la cifra 3, care inseamna vibratia anului, iar rezultatul va insemna calculul anului personal. Spre exemplu, daca te-ai nascut pe 23 august (8 + 2 + 3 = 13, 1 + 3 = 4) numarul tau de atitudine este 4. Apoi, adaugi numarul de atitudine la numarul anului curent. Deci, pentru 2019, adaugi 3, plus numarul de atitudine (3 + 4 = 7). Te vei afla un an personal 7 in 2019.

Anul personal 1: Timpul schimbarilor
Anul schimbarilor, in care toata munca va fi rasplatita in moduri deosebite si interesante. Vei fi mai concentrat si vei prelua controlul asupra lucrurilor importante care conteaza.Schimbari majore in cariera.

Anul personal 2: O noua dragoste
Acesta este anul potrivit pentru iubire. Daca ati fost singuri de mult timp, in acest an veti gasi persoana potrivita. Acesta este anul romantismului si al uniunilor fericite. Daca sunteti intr-o relatie solida, fie veti gasi o noua dragoste cu altcineva, fie veti avea o intimitate reinnoita cu partenerul.

Anul personal 3: Stralucire si carisma
Proiecte creative. Vocea voastra artistica va fi ascultata si iubita. Visele au o sansa sa devina realitate pentru voi.

Anul personal 4: Decizii serioase
Excelati la locul de munca. Este un an prielnic vietii profesionale, deci este momentul sa construiesti o fundatie solida pentru cariera. Alegeti cu intelepciune.

Anul personal 5: Anumite probleme depasite
Probleme care trebuie depasite si dificultati de infruntat. Nu lua nicio decizie importanta de modificare a vietii in acest an, risti sa dai gres. Acesta nu este anul potrivit pentru a va asuma angajamente pe termen lung.

Anul personal 6: Oportunitati mari
Schimbari pozitive in viata. O schimbare se refera practic la orice: de la casatorie, de a avea un copil, pana la a incepe o afacere sau a cumpara o casa. Este un moment pentru a prinde radacini si a construi o viata solida. Sunt mari schimbari aici, dar toate sunt bune.

Anul personal 7: Credinta e pusa la incercare
Lucruri complicate, intrebari la care nu gasiti raspuns. ”De ce eu?” va fi un latimotiv al existentei voastre! Raspunsurile vor veni in stil mare!

Anul personal 8: Bune perspective financiare
Banii vor veni in abundenta in acest an. Veti gasi o slujba bine platita, o majorare de salariu, investitii si oportunitati de afaceri! Succes total. 

Anul personal 9: Succesul nu este departe
Anul succesului! Lucrurile bune sunt la orizont si totul va merge ca pe roate in calea ta! Va fi un an cum nu ai mai avut niciodata!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img