vineri, 29 martie, 2024

Serban Copot, dezvaluiri nestiute despre Asia Express: „Oameni beti, drogati la volan, am fost alergati noaptea”

Distribuie:

Publicat:

Serban Copot a fost unul dintre concurentii de la Asia Express din sezonul doi. La inceput a facut echipa cu prezentatorul Cosmin Selesi, insa cand acesta s-a accidentat, a fost inlocuit de George Vintila. In toata aceasta aventura, au existat si parti negative, despre care s-a decis sa vorbeasca si sa impartaseasca fanilor, prin ce greutati a trecut.

„A avut un impact pe mai multe straturi…De foame de bani!? Glumesc. Eram curios. Am vazut sezonul 1 si am vazut ca e un challenge. Am zis ca pot sa-l fac, am crezut ca am skills-urile necesare incat sa ma duc acolo si sa ma intorc sanatos. Mai ales ca era vorba despre India unde se stie ca e groasa treaba. Sunt genul foarte ambitios si imi place sa ma inham la niste chestii, mai ales daca sunt pe competitie si fun.

Pentru mine cea mai mare realizare e ca m-am intors sanatos. Aproape jumatate din concurenti au plecat pe targa de acolo. E foarte intens, foarte periculos. Cand te uiti la televizor vezi doar jocurile de amuleta, nu-ti dai seama de pericol, in trafic, cu oameni beti, drogati la volan, am fost alergati noaptea, am simtit rasismul pe pielea mea, se intampla niste chestii. Nu m-am intors alt om, nu am plecat cu nu stiu ce iluzii, la fel cum nu am fost vreo nimfa care a plecat in lume: saracie si mizerie am vazut si aici, bine, nu la aceeasi magnitudine. Dar psihic vorbind, m-am intors la fel”, a spus Serban Copot intr-un interviu pentru life.ro.

Serban Copot, amintiri despre Animal X

Serban Copot, liderul trupei Animal X, a povestit pentru CANCAN.ro motivul pentru care in 2010 trupa s-a destramat. In prezent, formatia este reintregita, insa fara Soparla, despre care nimeni nu mai stie nimic.

Animal X a fost si este o trupa pe buzele tuturor, dessi in ultimii ani nu au mai lansat vreun single. Serban Copot da vina pe radiouri, din cauza carora a parasit trupa si Alexandru Salaman, cunoscut drept Soparla.

”Noi ne vedem de cel putin patru ori pe saptamana. Singurul cu care nu am vorbit este Soparla, care a plecat din 2010 din trupa. De anul trecut in ianuarie si-a schimbat numarul de telefon. Scandalurile pe care le-a avut nu face nimanui cinste, nu vreau sa comentez. A plecat din trupa din cauza unei dezamagiri. Din paretea noastra, a lui, a tuturor. Nu a mai vrut sa stea sa se umileasca pe la radiouri sa fie difuzat. Noi am crezut in steaua noasta si pentru ca am avut un capital foarte puternic de imagine ne-am gandit ca va functiona, insa radiourile ne-au suntat, iar lucrul asta ne-a afectat, iar el este cel care a cedat.”, a declarat Serban Copot, pentru CANCAN.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img