joi, 18 aprilie, 2024

Serban Copot si George Vintila, primele declaratii dupa ce au parasit Asia! “Am ajuns sa avem chestii telepatice”

Distribuie:

Publicat:

Serban Copot si George Vintila au parasit competitia Asia Express. Cei doi au povestit cum a fost experienta. Cu toate ca nu se cunosteau dinainte, au legat o prietenie stransa.

"Sa stii ca e important sa vezi lucrurile pozitive. Momentul in care afli ca pleci (…) Era clar ca noi avem un dezavantaj. Daca era vorba despre autostop era clar ca ajungem ultimii. Uneori aveam noroc, alteori nu aveam. Noi ne-am descurcat la probele psihice, aptitudini, logica. Eu sunt extrem de multumit de ce am facut. Noi nu suntem prieteni de o viata, noi aici ne-am cunoscut. Am ajuns sa avem chestii telepatice, ne intelegeam din priviri", a spus Serban Copot.

„Eu am venit aici din doua motive. Unu – ca am vrut sa traiesc pe pielea mea aceasta experienta si doi – ca ma bucura ca ma ajuta sa-mi inchei cartea cu ea”, a declarat Serban Copot imediat dupa eliminare. „A fost o experienta unica, un joc care s-a dovedit a fi foarte greu pe alocuri”, l-a completat George Vintila.

Ruby si Robert, Cocuta si Bogdan Boanda, dar si CRBL si Oase sunt cele trei perechi care s-au calificat in finala competitiei din Asia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img