News Flash:

Serbarea Florilor la Vaslui.Centru Civic va fi invadat de florari din toate colturile tarii

20 Mai 2016
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
De astazi 20 mai si pana duminica, in Centrul Civic al muncipiului Vaslui va avea loc prima editie a SERBARII FLORILOR. Cu aceasta ocazie, au raspuns la invitatia Primariei Vaslui peste 30 de participanti atat din tara (Sf. Gheorghe, Brasov, Marasesti, Focsani, Galati, Tg. Mures, Iasi, Suceava, Targoviste, Pitesti, Sibiu, Bucuresti, Onesti, Alba Iulia, Barlad, Vaslui), cat si din Balti, Republica Moldova. Preponderent, expozantii sunt societati comerciale, intreprinderi individuale si asociatii familiale, insa ne bucuram in aceasta prima editie de prezenta Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, a Gradinii Botanice Galati si a patru primarii din tara (Marasesti, Focsani, Pitesti si Barlad), care vor pune la dispozitie informatii de specialitate.

Vasluienii se vor putea bucura de spectacolul de culori, iar cei interesati vor putea admira, in afara de flori si aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, seminte si bulbi de flori sau sisteme de irigatii.

„Avand convingerea ca aceasta prima editie va fi un succes care va pune temelia unei frumoase traditii in orasul nostru, asteptam toti vasluienii iubitori de frumos, de culoare si parfum in Centrul Civic”, a declarat primarul Vasile Paval.
Distribuie:  
Loading...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014153 (s)