joi, 28 martie, 2024

Sergiu, „taticul calaret”, cu ochii in lacrimi! „Multumesc din suflet pentru tot ce faceti pentru mine. Voi fi dator toata viata mea” – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Ieri, Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a primit mai multe pachete venite din toate colțurile țării. De la o zi la alta, viața lui Sergiu se schimbă. A impresionat o țară întreagă, iar gestul său nu a rămas nerăsplătit. Haine, bani, alimente și nu numai au ajuns acum la familia lui Sergiu. Pe adresa redacției BZI au ajuns zeci de pachete, iar reporterii le-au înmânat pe toate lui Sergiu ieri

Viața i se schimbă pe zi ce trece. „Tăticul călăreț” de la Iași a primit ieri zeci de pachete. Încă de la primele ore ale dimineții, la adresa redacției BZI au ajuns zeci de pachete aduse de firmele de curierat. Reporterii le-au preluat, încărcat în mașini și transportat la Sergiu acasă. Tănărul a fost profund impresionat și abia aștepta să desfacă toate cutiile primite.

„Nu mă așteptam la așa ceva niciodată. Le mulțumesc tuturor pentru ce au făcut pentru mine… Mă rog Lui Dumnezeu să le dea tuturor sănătate, mulțumesc din suflet!”, a spus Sergiu.

Condițiile în care trăiesc acum Sergiu și familia sa sunt inumane. Cinci suflete stau într-un fel de magazie în care nu poți sta nici măcar în picioare. Nu au energie electrică, nu au apă, nu au gaz. O mică sobă improvizată le ține de cald în nopțile reci. Reporterii BZI au fost contactați de persoane care s-au oferit să le dea materiale de construcții. Trebuie precizat un aspect. Sergiu Ion Ciobotariu nu este proprietar pe terenul în care și-a improvizat o locuință!

Reporterii BZI au discutat cu el și au ajuns la o concluzie. Tânărul are nevoie de o bucată de teren, cât de mică, unde să-și ridice o casă. Odată ce va deveni proprietar pe teren, va putea avea o siguranță și nu va sta cu grija că în orice moment poate fi scos în stradă. În zona Cicoarei, acolo unde locuiește tânărul acum, problema terenurilor este delicată. Sunt puține persoane care sunt proprietare pe teren. Astfel, Sergiu a promis că banii pe care îi va strânge îi va folosi pentru a-și cumpăra un teren și va munci pentru a-și ridica o casă.

La un pas de a-și îndeplini visul

O variantă mai bună ar fi ca Sergiu să-și cumpere o casă gata construită. Așa ar putea ajunge să aibă o viață normală în curând. Sergiu iese într-un fel sau altul din tipare. Reușește să șocheze prin bunătatea sa și merită o șansă la o viață normală. Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face acum donând într-unul din conturile următoare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei și RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu ceea ce se întâmplă cu Sergiu și familia sa. Vă reamintim că tânărul a ajuns cunoscut după ce a plecat călare pe cal la maternitate, acolo unde soția lui a adus pe lume un băiețel, cel de-al treilea copil al familiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img