joi, 25 aprilie, 2024

Sezonul trei al serialului „Stranger Things” a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix

Distribuie:

Publicat:

Sezonul trei al serialului „Stranger Things” a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix, cu mai mult de 40 de milioane de conturi care au inceput serialul in primele patru zile, dintre care 18 milioane l-au si terminat. 

In ianuare, locul intai era detinut de „Birdbox”care a strans 80 de milioane de vizualizari in primele opt saptamani. „Stranger Things” este un serial care urmareste viata a unui grup de copii din 1980 si activitatiile paranormale de care se izbesc. Anuntul a fost facut de Netflix pe Twitter. 

Netflix, Inc. este o companie americana, cu sediul central in Los Gatos (California). Fondata in 1997 de catre Reed Hastings si Marc Randolph, venitul primar al companiei se bazeaza pe abonament, de streaming video la cerere de servicii, care ofera streaming on-line de o biblioteca de filme si programe de televiziune, precum si distributia si productia de filme si seriale de televiziune, care sunt distribuite exclusiv de Netflix.

Modelul initial de afaceri a Netflix include vanzarile de DVD-uri si de inchiriere prin e-mail, desi Hastings s-au debarasat de DVD-uri la un an dupa ce Netflix sa se concentreze pe DVD-uri ca afacere de inchiriere. In 2007, Netflix si-a extins afacerea cu introducerea de mass-media de streaming, pastrand in acelasi timp serviciu de inchirieri DVD si Blu-ray. Compania s-a extins la nivel international, cu streaming disponibile in Canada incepand cu 2010 si a continuat sa creasca serviciu de streaming de acolo; pana in ianuarie 2016, serviciile Netflix sunt operate in peste 190 de tari – este disponibil in intreaga lume, cu exceptia Chinei Continentale, Siria, Coreea de Nord si Crimeea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img