vineri, 26 aprilie, 2024

Sfasietor! A plecat la munca in strainatate si acum a ajuns pe patul de moarte in Germania! Parintii sunt disperati ca nu au bani nici macar sa-l aduca acasa viu sau mort

Distribuie:

Publicat:

Soarta cumplita pentru acest barbat • Se lupta cu o boala grea, iar medicii nu-i mai dau sanse • Aceasta este ultima dorinta a familiei • Au nevoie de ajutorul tuturor pentru a-si vedea baiatul acasa • Vestea pe care au primit-o i-a facut sa simta ca cerul s-a prabusit peste ei • Doar o minune l-ar mai putea salva • Medicii nu-i mai dau mai mult de doua saptamani

Gheorghe, un tanar in varsta de 31 de ani se lupta, de mai mult timp, cu o boala grea si necrutatoare. Recent, acesta a aflat de la medici ca este foarte posibil sa piarda lupta cu boala care l-a macinat si l-a imobilizat pe un pat de spital. Este vorba despre o tumoare la ficat, care s-a extins la stomac si, in scurt timp, se va extinde in tot corpul.

Din aceasta cauza, mai multe functii vitale ale organismului au fost grav afectate. Rinichii barbatului nu mai functioneaza, iar la toate aceste afectiuni se adauga si hepatita B. Astfel, medicii din spitalul din Germania, in care este internat Gheorghe, au spus ca ar fi bine ca familia sa se pregateasca pentru ce e mai rau.

"Dragi ieseni, cer ajutor de la voi pentru a indeplini dorinta unor parinti care, din pacate, nu au o situatie financiara prea buna si au nevoie de un mic ajutor din partea noastra. Baiatul lor, pe nume Gheorghe, un tanar in varsta de 31 de ani, se afla pe patul durerii si al suferintei, intr-un spital din Germania. Acesta nu mai are mult de trait, fiind diagnosticat cu tumoare la ficat care, din pacate, s-a extins si la stomac si se va extinde in tot corpul. In momentul de fata, rinichii nu-i mai functioneaza, ochii nu prea ii mai tine deschisi, picioarele sunt umflate, corpul e foarte galben, deoarece sangele nu mai functioneaza cum trebuie si i se administreaza morfina. Pe langa acestea, sufera si de hepatita B", povestesc persoanele apropiate lui Gheorghe, care au cerut ajutor iesenilor cu suflet mare.
Acum, parintii barbatului au nevoie de sustinere materiala pentru a-si putea aduce baiatul acasa.

Tratamentul care il tine in viata va fi intrerupt

Pana acum, tanarul in varsta de 31 de ani a trait doar datorita dializei. Cu toate acestea, de la inceputul acestei saptamani, Gheorghe va fi scos din programul de dializa si, avand in vedere acest lucru, medicii de la spitalul din Germania nu-i mai dau mai mult de doua saptamani de viata. Acum, ultima dorinta a familiei este ca fiul lor sa fie adus in tara sau sa fie inmormantat in Germania. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, ei au nevoie de ajutorul persoanelor cu suflet mare, care sa intinda o mana de ajutor.

"Dializa il mai tine in viata, dar de saptamana aceasta nu va mai face si medicii ii mai dau maximum una sau doua saptamani de viata. In permanenta sta cineva cu el la spital, deoarece nu se poate hrani. Parintii si-ar dori ca fiul lor sa fie adus in tara sau macar sa fie inmormantat in Germania. Familia nu are posibilitatea de a suporta cheltuielile, intrucat tatal este pensionar, iar mama sa lucreaza prin strainatate. Va rog si sper sa putem ajuta aceasta familie, cu orice suma, conteaza chiar si 50 de bani. Sper sa aveti mila si sa faceti o fapta buna pentru aceasta familie. Ganditi-va ca daruind nu le daruiti lor, daruiti in numele Domnului", mai povestesc apropiatii lui Gheorghe.

Persoanele care doresc sa intinda o mana de ajutor sunt invitate sa doneze in contul care este disponibil mai jos.

Cont: RO25BRDE240SV68636662400
Titular: Gratiela Mihaela Rosu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img