marți, 19 martie, 2024

Sfaturile alimentare ale Larei Fabian pentru mentinerea siluetei

Distribuie:

Publicat:

Sfaturile Larei Fabian pentru mentinerea siluetei. Lara Fabian își datorează silueta unei diete hiper-echilibrate. Ea a povestit pentru un site din Franta cam cum arata o zi din viata ei, din punct de vedere alimentar.

„Dimineața: numai fructe. Sau un suc în centrifugă: pere, morcov, măr, ghimbir sau pur și simplu suc de fructe de sezon. La prânz: mananc, de exemplu, o salată cu varză, ridichi, castraveți, roșii, ulei de măsline, lămâie, însoțită de două felii de pâine de secară neagră cu un avocado zdrobit pe ea. În opinia mea, fără carbohidrați, garantăm o deficiență. La 16, dacă îmi este foame, consum un iaurt mic de soia organic. Dacă doriți să fiți atenți, nu mai mâncați după 17:00 – 18:00. Închei o zi cu o supă și 60 g de orez integral. Sau quinoa. Dacă mănânci după ora 18:00, consuma doar ciorbă”, spune cantareata.

Sfaturile Larei Fabian pentru mentinerea siluetei

Dimineata, cateodata, vedeta prefera o cafenea cu lapte presărată cu cacao. „Cand fiica mea Lou are de gând să mănânce dimineata un ou amestecat cu slănină, eu ii fur o lingură. Dar pentru asta, nu voi mai mânca la prânz. La 16 p.m., dacă mi-e foame, ciorba cu un aperitiv și o felie de pâine prajita. Brânză emmental, parmezan si atat.

Cateodata, în jurul orei 21.00, o oră interzisă pentru a mânca, vedeta isi face un risotto de gorgonzola. „Si astfel a doua zi,nu îmi va fi foame. Dar nu mă vei vedea niciodată cu o pungă de bomboane in mana sau chipsuri, sucuri acidulate”, spune Lara Fabian.

Nightwhisper

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img