vineri, 29 martie, 2024

Sfidare marca DGASPC Vaslui : Masinaria de voturi a presedintelui Buzatu a plecat la Ierusalim

Distribuie:

Publicat:

 

Continua plimbarile pe bani publici in strainatate.

Abonati la astfel de practici sunt sefii de la Directia pentru Protectia Copilului Vaslui. Ionel Armeanu, sotia acestuia care detine si o functie de sef in cadrul institutiei conduse de sot, dar si o directoare de centru, se pare ca s-au imbarcat in cursa spre Tel Aviv si dusi au fost. Deplasarea se pare ca este platita din bani publici, adica din bugetul Directiei de Asistenta Sociale. Biletele de avion, cazare la hoteluri de lux si diurna pentru fiecare zi de stat peste hotare, toate sunt platite din conturile institutiei pe care competentul director Armeanu o concduce.

Sefa centrului Elena Farago din Barlad a prins si ea un loc in delegatia alcatuita de Ionel Armeanu pentru Israel. Am incercat sa aflam cat costa toata deplasarea si care este exact scopul ei, dar la DGASPC nu vorbeste nimeni. Modul in care sunt cheltuite fondurile publice reprezinta in secret de stat.

Nu se stie daca Ionel Armeanu a plecat in strainatate sa se plimbe sau sa obtina vreun ajutor pentru copiii orfani care traiesc in centrele sociale ca in niste ghetouri.

Mizerie, mancare putina si de proasta calitate, lipsa unei vorbe bune. Sunt cateva dintre problemele care caracterizeaza institutiile sociale din judetul Vaslui.

Sau poate evlaviosul Armeanu, invatat sa plece de la serviciu pentru a participa pe la diverse mese , pardon rugaciuni imbelsugate pe la manastiri sau biserici, s-a dus si acum sa se roage pentru binele sarmanilor. Evlaviosul din fruntea DGASPC este nelipsit in ultima perioada de la evenimentele religioase. Poate asa au scapat protejatii domniei sale nepedepsiti dupa ce Curtea de Conturi i-a prins ca jefuiau bugetul public.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img