vineri, 19 aprilie, 2024

Si-a facut un nou tatuaj. Misha s-a filmat in timp ce ii era intepat trupul

Distribuie:

Publicat:

Pasionata de tatuaje, Misha s-a decis sa isi imbogateasca acea colectie de desene pe care o are pe trup. Tanara artista a mers intr-un salon, unde s-a lasat pe mainile unui artist tatuator iscusit. In timp ce barbatul isi facea treaba cu multa atentie si precizie, vedeta il filma.

Misha si-a facut un nou tatuaj

In varsta de 27 de ani, Misha si-a facut un tatuaj pe spate, iar in timp ce desenul prindea contur, ea l-a filmat pe artistul tatuator. La un moment, vedeta a facut ochii mari, semn ca a fost un pic dureros. La final, fosta sotie a lui Connect-R nu le-a aratat fanilor ce anume si-a facut de data aceasta, insa, multi sunt convinsi ca, ea le va dezvalui in curand acest lucru.

“Esti superba, Misha!”, “Esti atat de frumoasa ca de multe ori m-am intrebat ce cauti tu langa unul ca… ala!”, “Esti divina, Misha! Atata frumusete??” sunt trei dintre comentariile lasate de internauti la una dintre pozele recente postate de cantareata pe pagina lui de Instagram.
Misha a devenit sotia lui Connect-R in vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public marti, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img