sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Si-a implorat medicii sa ii amputeze piciorul! Drama femeii a inceput in momentul in care a scapat o sticla de parfum

Distribuie:

Publicat:

Dupa doi ani de suferinta, o femeie a ajuns sa isi implore medicii sa ii amputeze piciorul. Drama femeii a inceput in momentul in care, intr-o dimineata, a scapat o sticla de parfum.

Intr-o dimineata, aparent banala, din septembrie 2015, Gill Haddington se pregatea sa plece la serviciu. Grabita, a daramat o sticla de parfum. Recipietul a cazut pe piciorul drept al femeii. In doar cateva minute, membrul inferior al lui Gill a inceput sa se umfle. 

„Initial, am crezut ca am spart sticla…ce bine ar fi fost daca s-ar fi intamplat asa… M-a durut cumplit, nu mai puteam sa imi pun piciorul pe podea. Am mers la spital, mi-au facut o radiografie si mi-au spus ca nu aveam niciun os rupt.”

Femeia, care locuieste in Lancashire, Marea Britanie, a fost trimisa acasa, cu garantia ca va scapa de durere in cateva zile. Nici vorba! Piciorul ei s-a umflat atat de mult, incat pielea i-a crapat in mai multe locuri, iar laba piciorul i s-a deformat cumplit.

„Devenisem prizonier in propria-mi casa. Durerea era constanta si insuportabila. Cand am vazut ca au inceput sa imi apara ulceratiile, m-am speriat.”

Gill nu se mai putea ingriji singura. Avea nevoie de ajutor ca sa isi gateasca, sa se spele si sa se schimbe.

In 2016, a primit, in sfarsit, un diagnostic: sindrom de durere regionala. A fost momentul in care a putut sa inceapa sa caute o solutie. Un an mai tarziu, a ajuns in cabinetul unui chirurg, pe care l-a implorat sa ii amputeze piciorul bolnav.

„Nu a vrut sa imi faca operatia. Cand a vazut in ce hal ma chinuiam si ce viata duceam, s-a razgandit. Si-a dat seama ca nu exista nicio alta solutie pentru mine.”

Patru luni mai tarziu, Gill era pe masa de operatie. Chirurgii i-au amputat piciorul, de la nivelul gambei. Dupa doi ani, femeia a carei viata a fost aproape distrusa de o sticla de parfum, putea sa mearga din nou, cu ajutorul unei proteze.

„Proteza nu este perfecta, dar o iubesc! Amputarea piciorului a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ultimii ani. Nu imi regret absolut deloc decizia.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img