joi, 28 martie, 2024

Si-a scos 6 coaste pentru a arata ca Femeia Fantastica, dar au macelarit-o

Distribuie:

Publicat:

Pixee Fox, o tanara in varsta de 27 de ani, a cheltuit 500.000 de lire sterline pe interventii chirurgicale extreme, care au presupus scoaterea a nu mai putin de 6 coaste. Femeia a vrut sa arate ca Femeia Fantastica. Ce a iesit depaseste orice imaginatie!

"Ma consider un experiment in carne si oase. Practic, sunt un pionier in industria frumusetii. M-am nascut ca sa fortez limitele chirurgiei estetice, sunt singura femeie care si-a scos sase coaste", spune Pixee.

Dupa interventiile de extirpare, aceasta a fost nevoita sa poarte un corset special, care ii face talia de aproape 41 de cm. Recordul pentru cea mai mica talie din lume este de 38 cm, iar tanara sustine ca este dispusa sa faca totul pentru a-l atinge, ba chiar pentru a-l depasi!

Corsetul, spune Pixee, ii strange corpul "ca intr-o cusca". "Este colivia mea. Imi protejeaza organele, functionand ca un inlocuitor pentru cele sase coaste scoase", explica tanara.

De profesie electrician, a ridicat mari semne de intrebare in legatura cu felul in care a reusit sa stranga banii necesari interventiilor. Vorbim, totusi, de o jumatate de milion! Insa nu a facut publice si astfel de detalii.

"De mica am avut o latura artistica. Ca sa fiu sincera, dintotdeauna am fost impotriva operatiilor estetice. Cu toate astea, nu pot sa spun ca nu-mi placea cum aratam, dar am avut tot timpul in minte alta imagine. Stiam ca trebuie sa fiu altfel", a spus aceasta.

In prezent, tanara se bucura de mare faima pe retelele de socializare, unde posteaza zeci de fotografii cu transformarea spectaculoasa! sursa: realitatea.net
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img