joi, 28 martie, 2024

Si Lora este gravida?! A recunoscut totul imediat dupa ce a nascut buna ei prietena, Adela Popescu

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca este intr-o relatie de mai mult timp cu Ionut Ghenu, Lora a marturisit ca nu-i este gandul la maritis, insa nu exclude o sarcina in viitorul apropiat. Aluziile pe care artista le face in matinalul de la Pro TV i-au pus insa pe fani pe ganduri.

Fanii Lorei abia asteapta va vedeta sa faca anuntul ca este insarcinata, insa pana acum vedeta nu a facut nici o declaratie in acest sens. Inspirata de vestea ca Adela Popescu tocmai ce a nascut un baietel sanatos, Lora s-a gandit si ea cum s-ar descurca in postura de mamica. Intrebata daca are in plan un bebelus in viitorul apropiat, Lora a avut un raspuns scurt si la obiect.

„La un moment dat, da„, a spus Lora, intr-o emisiune.

Admiratorii Lorei sunt nerabdatori sa o vada pe vedeta cu burtica vedetei, iar un fan a dovedit pe deplin acest lucru: „Esti gravida, da sau nu? Raspunde-mi si mie, te rog„.
Dramele din viata Lorei

Lora a trecut prin momente grele in trecut, rememorand acum, in preajma sarbatorilor, clipele dureroase din copilarie. Totul a inceput pentru artista atunci cand si-a pierdut tatal, la varsta de 4 ani!

Tatal cantaretei a murit intr-un accident si nu a aflat amanunte despre decesul acestuia mult timp, pentru ca mama ei a vrut sa o protejeze.

„La patru ani a murit tatal meu intr-un accident. Nu mi s-au spus niciodata foarte multe si la inmormantarea lui a venit foarta multa lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram trista in poze”, a spus Lora intr-o emisiune TV. Mai mult, si primul ei videoclip a fost umbrit de o veste trista, pentru ca inainte ca regizorul sa spuna ”Motor” a primit telefonul care o anunta ca a murit bunica ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img