vineri, 19 aprilie, 2024

SI PATRONII VASLUIENI POT PRIMI BANI DE LA STAT

Distribuie:

Publicat:

Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF pentru a fi informaţi cu privire la schemele de ajutor de stat

 

În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptată H.G. nr. 476/ 2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807 / 2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580 / 2018, Partea I.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi va fi punct de informare locală permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat.

Programul sesiunilor de instruire, organizate la nivelul structurilor judeţene din raza de compenenţă a D.G.R.F.P. Iaşi, a operatorilor economici interesaţi în accesarea ajutoarelor de stat acordate în baza H.G. 807/2014, cu modificările şi completările ulterioare, pentru luna octombrie 2018, este următorul:

VASLUI

12.10.2018, h 12.00

S.F.M. Huşi

Contribuabili din jud. Vaslui

 

26.10.2018, h 11.00

A.J.F.P. Vaslui

Contribuabili din jud. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img