joi, 28 martie, 2024

Silvia de la „Bravo, ai stil!” a pus ochii pe Slav: „Il vreau pe Victor”

Distribuie:

Publicat:

Silvia Oana Popescu, câștigătoarea „Bravo, ai stil! All Stars”, a pus ochii pe Victor Slav, după ce a aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Vedeta a acordat un interviu în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, și a dezvăluit că îi place foarte mult de prezentatorul „Wowbiz”, pentru că este un bărbat extrem de educat și manierat.

“Mie îmi place mult de Victor, fie vorba între noi. Nu e o tragedie, dacă doi oameni nu se înțeleg, nu trebuie să mai stea împreună. Să mă cuplez cu Victor?! Da, dar el e prea mișto, eu mai am de crescut. Îmi pare rău pentru despărțire, dar nah…bine ai venit pe piață. El este un bărbat extrem de mișto, educat, manierat. Da, eu aș vrea cu Victor. La prima întâlnire cu Victor mi-aș lua un sacou deconstruit și o pereche de pantaloni”, ne-a declarat Silvia.

Silvia Popescu a vorbit cu sinceritate despre emisiunea  “Bravo, ai stil! All Stars”

Silvia Popescu, vedeta care a câștigat finala “Bravo, ai stil! All Stars”, le-a mulțumit tuturor pentru voturi și încrederea acordată. De asemenea, ea a spus că nu va uita amitirile frumoase trăite în această competiție.

“Ultimele luni petrecute impreuna au lasat urme adanci in sufletul meu, urme de lumina si iubire care imi vor calauzi pasii de acum inainte! Iau cu mine doar amintirile frumoase care poarta cu ele zambete, emotii si sentimente profunde! Va sunt recunoscatoare fiecaruia, sunteti cu totii in inima mea! #inimitablemoi #invingatorii” este mesajul apărut pe pagina de Instagram a Silviei Popescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img