sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Simona Gherghe a ajuns la marginea prapastiei! Medicul care a CASTIGAT procesul intentat impotriva ei, cere desbagubiri de MILIOANE DE EURO

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe are mari probleme cu un medic barladean care a actionat-o in justitie pentru lezarea imaginii. Acum aproape trei ani, in octombrie 2014, Simona Gherghe a avut-o invitata in platoul emisiunii pe care o modereaza pe Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul barladean Gabriel Simiciuc ca i-ar fi gresit tratamentul fiului ei, Codrin, imbolnavindu-l grav pe acesta, scrie wowbiz.ro. Deranjat de afirmatiile Catalinei Gancianu, dovedite false, dar si de reactiile prezentatoarei din cadrul emisiunii, doctorul a apelat la instanta pentru a-si gasi dreptatea, solicitand un milion de euro daune morale pentru prejudicierea imaginii.

Dupa doi ani si jumatate de judecata, in vara acestui an, Tribunalul Vaslui i-a dat castig de cauza doctorului, care urmeaza sa primeasca 2000 de euro despagubiri de la Simona Gherghe si de la postul tv, plus alti 2000 de euro de la Catalina Gancianu.
Prima decizie a instantei nu a fost atacata cu apel de catre Simona Gherghe, ci chiar de doctorul Simiciuc! Pe 11 septembrie anul curent, medicul a facut recurs, sperand sa obtina daune morale mult mai consistente, asta in conditiile in care instanta ar fi considerat, la primul proces, ca “suma ceruta de reclamant este exagerata, avand in vedere ca acesta (n.r. doctorul Simiciuc) nu este persoana publica, subiectul de presa fiind dezbatut intr-o singura emisiune”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img