sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Simona Gherghe a vazut negru in fata ochilor cand aceasta invitata i-a confirmat banuiala! Si-a chemat asistenta cu un servetel si… Telespectatorii au asistat la intreaga scena

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe nu suporta, clar, invitatii care vin in platou si mesteca guma. Prezentatoarea TV a somat, din nou, o persoana aflata in platou sa scuipe ce are in gura. Femeia prezenta in platou s-a conformat si a eliminat guma intr-un servetel.

In prima faza, Simona Gherghe a intrebat-o pe invitata daca mesteca guma. Si cum raspunsul a fost unul pozitiv, prezentatoarea TV a vazut negru in fata ochilor. Si-a chemat asistenta cu un servetel, iar femeia a scapat de guma care a iritat-o pe vedeta.

”Aveti o guma in gura? Vreti sa o scoateti? Haideti sa-i dam un servetel doamnei. Ca sa ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sale.

La un moment dat, dupa ce a fost implicata intr-un schimb de replici, invitata Simonei Gherghe s-a ridicat si a parasit emisiunea. Nimeni nu a incercat sa o opreasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img