marți, 19 martie, 2024

Simona Gherghe, implicata intr-un incident in platoul de la “Acces Direct”. Reactia viitoarei mamici

Distribuie:

Publicat:

Insarcinata pentru a doua oara, Simona Gherghe a fost implicata intr-un mic incident, petrecut in aceasta seara in platoul de la “Acces Direct”. Aflata alaturi de Alex Velea, prezentatoarea s-a comportat ca o adevarata profesionista si, desi camerele de filmat erau pe ea, a explicat ce i s-a intamplat cu zambetul pe buze si a fost foarte calma.

A fost o editie cu mici probleme tehnice la “Acces Direct”… Microfonul hands-free pe care Simona Gherghe l-a purtat s-a defectat pentru cateva clipe, astfel ca ea nu mai putea sa auda indicatiile regizorului emisiunii sau ale altor colegi aflati in regie. Cum acest lucru s-a intamplat in timp ce erau in direct, vedeta i-a avertizat si intr-un timp scurt totul s-a remediat. Astfel, ea si Alex Velea au continuat emisiunea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

“Mi s-a stricat microfonul, nu mai aud. Colegul nostru e in fibrilatii deja… (…)”, a spus cu zambetul pe buze Simona Gherghe.

Colega de prezentare a lui Alex Velea a vorbit in cadrul unui interviu despre cea de-a doua sarcina.

“Stii cum e cu asta, daca sau cand va fi, nu poti ascunde o sarcina, nici sa vrei”, a declarat Simona Gherghe pentru revista VIVA!.

Simona Gherghe a devenit mama la 39 de ani

Simona Gherghe prezinta emisiunea “Acces Direct” si, daca, pana in toamna acestui an, ea a moderat singura show-ul, acum i s-a alaturat Alex Velea. Vedeta s-a casatorit in luna aprilie a lui 2017 cu Razvan Sandulescu, consultant politic. La o luna distanta, ea a devenit mama. Fiica ei a venit pe lume pe 23 mai 2017 si a primit numele Ana Georgia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img