joi, 28 martie, 2024

Simona Gherghe, o mama fericita. Nuchi a facut primii pasi!

Distribuie:

Publicat:

Clipe fericite pentru Simona Gherghe, fetita sa, Ana Georgia, alintata de cei dragi Nuchi, a facut primi pasi. Unul din momentele primilor pasi spre independenta a micutei a fost imortalizat de Simona, si impartasit celor ce o urmaresc pe Facebook.

”Se schimba perspectiva”, a adnotat imaginea Simona Gherghe.

Simona Gherghe a anuntat oficial cand se intoarce la TV

Simona Gherghe a anuntat oficial cand se va intoarce la munca, in calitate de prezentator al emisiunii ”Acces Direct”.

”Eu zic ca sunt pregatita, dar o sa imi fie foarte dor de Ana. Am stat aproape sapte luni lipite asa, o sa fie greu. Nu are nicio legatura concediul postnatal cu ce vedeam eu inainte. 2017 a fost cel mai frumos an al meu. (…) O sa merg la schi pentru ca anul trecut eram insarcinata si nu am putut sa schiez.

Pe sticla sunt niste dive, dar uite cum arata reginele audientelor dupa ce ies din emisie si isi sterg stratul gros de machiaj de televiziune. S-ar putea sa nu le mai recunosti!

Pe la 3 ani jumate o sa o duc pe Ana la schi. Eu sunt nebuna, as vrea sa o pun mai devreme, dar nu, o las in ritmul ei. Daca nu am reusit sa il conving pe tac-su, pe ea sigur o pun pe schiuri. De sarbatori ramanem in Bucuresti. Probabil ca in urmatoarea vacanta o sa mergem si cu ea pe undeva. Ne vedem pe 8 ianuarie, sper sa avem un sezon bun!”, declara Simona Gherghe in urma cu putin timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img