joi, 18 aprilie, 2024

Simona Halep a urcat pe primul loc mondial: Are meci de COSMAR in semifinale, dupa ce a trecut de Catherine Bellis

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a urcat din nou in fotoliul de lider mondial! Halep a invins-o pe Catherine Bellis, 6-0, 6-4, dupa 80 de minute de joc, in sferturile turneului de la Doha, si e lider WTA in clasamentul live. Asta, cel putin pana la meciul dintre Caroline Wozniacki si Angelique Kerber. Daca pierde Wozniacki, Halep ramane lider mondial.

La meciul cu americanca venita din calificari, Halep a avut mari emotii. Dupa un prim set pe care l-a castigat la zero, Halep a avut probleme uriase in actul doi! Catherine Bellis, o tanara de numai 18 ani, locul 48 mondial, a reusit cateva break-uri, iar Simona a fost nevoita sa apeleze la antrenorul Andrei Pavel, cand conducea cu 5-4 si servea.

S-a terminat 6-4 pentru Halep care are parte de un cosmar in semifinalele competitiei. Garbine Muguruza, fosta numarul 1 mondial si castigatoare la Roland Garros si Wimbledon, conduce cu 3-1 in fata Simonei Halep, ultima partida fiind in finala turneului de la Cincinnati, de anul trecut, cand s-a impus categoric, cu 6-1, 6-0. Singura victorie a Simonei Halep s-a produs in 2015, in optimi, la Stuttgart, pe zgura, scor 3-6, 6-1, 6-3, in penultima lor partida.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img