joi, 25 aprilie, 2024

Simona Halep, despre adversare precum Sharapova: “De acum inainte, obiectivul meu este sa merg si eu la baie, atunci cand cineva o face”

Distribuie:

Publicat:

Intr-un interviu acordat Canal 33, Simona Halep a declarat ca se simte deranjata de trucurile Mariei Sharapova si ale altor sportive de a trage de timp in timpul meciurilor. In gluma sau nu, romanca spune ca si-a propus sa nu mai asiste impasibila la incercarile adversarelor din teren de a taragana meciurile.

Chiar si in editia din acest an de la US Open, Sharapova s-a dus la vestiar, intarziind meciul cu minute bune. Poate si din aceasta cauza, rusoaica a castigat meciul.

"Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play”, a spus Simona Halep. Plecarile intentionate la baie, ca sa isi scoata din ritm adversara, intarzierea inceperii punctului. Astea nu-mi plac! Nu vreau sa dau nume de jucatoare. Nu doar Sharapova face asta, sunt mai multe.

Fiecare e libera sa faca ce doreste, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori nu se respecta, iar asta ma supara. Nu sunt genul care sa protesteze, cu toate ca ar trebui sa reactionez. De acum inainte, obiectivul meu este sa merg si eu la baie, atunci cand cineva o face. Voi merge impreuna cu ea, sa vedem daca reusesc asta anul viitor", a precizat Halep.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img