marți, 19 martie, 2024

Simona Halep dupa victoria fantastica de la Toronto:”A fost un meci incredibil….

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a oferit prima reactie dupa calificarea fantastica reusita in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Toronto. Romanca a invins-o in trei seturi, scor 6-3, 5-7, 6-4, pe nemtoaica de pe locul 11 WTA, Angelique Kerber, la capatul a doua ore si 22 de minute de joc.

“A fost un meci incredibil, sunt foarte obosita acum. Ea era in forma, a venit de la Standford, acolo unde a castigat, dar am incercat totul astazi, am jucat cat de bine am putut. Cred ca am jucat un tenis bun azi. Serviciul nu mi-a functionat foarte bine astazi, dar cand am inceput sa deschid terenul am incercat sa o pun sa alerge. Am facut ce am putut mai bine si sunt fericita ca voi merge mai departe.
 

Am incercat sa schimb ceva dupa Wimbledon si am avut asteptari mari de la acest turneu. Am jucat bine pe hard in trecut si am destula incredere pentru viitor. Abia astept meciul din turul urmator”, a spus Simona Halep in interviul realizat pe teren imediat dupa finalul partidei.

Sportiva noastra a tinut sa le transmita fanilor din tribune si cateva cuvinte in limba romana: “Multumesc foarte mult pentru sustinere”, a conchis Simona Halep.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img