vineri, 19 aprilie, 2024

Simona Halep face spectacol chiar inainte de Australian Open! Revenire de senzatie

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, lider WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turnerului de tenis de la Shenzhen, dupa o victorie in trei seturi impotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 91 mondial.

Dupa un prim set pierdut, 3-6, Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat decat trei game-uri in urmatoarele doua seturi, 6-1, 6-2.

In sferturile de finala, Halep o va intalni pe jucatoarea Aryna Sabalenka, din Belarus, locul 73 mondial. Invingatoarea va juca in semifinale contra invingatoarei din partida Begu-Babos. Calificarea in sferturi este recompensata la Shenzhen cu un premiu de 13.121 de dolari si cu 60 de puncte WTA. In urma acestei victorii, Halep si-a asigurat suprematia in clasamentul WTA pentru inca o saptamana, precum si statutul de cap de serie numarul 1 la turneul de grad slam Australian Open.

Cele trei românce calificate în optimile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen vor juca astazi. Cap de serie numarul 4 în China, Irina Begu (43 WTA) va deschide ziua, de la ora 6:00, când o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (96 WTA).

Liderul mondial, Simona Halep, va intra pe teren nu mai devreme de la ora 9:00, când va evolua împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, a 91-a în clasamentul WTA. Imediat dupa meciul numarului 1 mondial, în jurul orei 10:30, Ana Bogdan (105 WTA) o va înfrunta pe Kristyna Pliskova, cehoaica aflata pe locul 61 WTA. Toate cele trei partide vor fi transmise de Digi Sport 1.

Programul transmisiilor

WTA Shenzhen, Digi Sport 1

Irina BEGU (ROU) vs. Ekaterina ALEXANDROVA (RUS) – 06:00
Katerina SINIAKOVA (CZE) vs. Yafan WANG (CHN)
Simona HALEP (ROU) vs. Ying-Ying DUAN (CHN)
Ana BOGDAN (ROU) vs. Kristyna PLISKOVA (CZE)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img